Posts sent on: 01.01.2001

Oppdater din bolig med takvifte med lys og tilbehør

24 Sep 2014 
Takvifter med lys og tilbehør til din bolig

Admin · 1153 views · Leave a comment

LED lamper som belysning til din stue

07 Aug 2014 
Nylig var jeg på besøk hos en bekjent. Hun hadde den nydeligste stuen du kan tenke deg. Det var blomster overalt, telys og god lukt. Hun hadde lamper i taket, på veggene og belysningen i hele stuen var nøye gjennomtenkt. Hun hadde kranser med flotte blader, planter og kongler og lyste dem opp med nydelige lykter med LED lamper i. Å befinne seg i et slikt vakkert hjem gjorde noe med stemningen og hele atmosfæren- her var det idyllisk og rett og slett veldig koselig.

Det var ikke bare belysningen i stuen som var koselig. I hagen, på stien bort til inngangsporten og i blomsterbedene var det pyntet med LED lamper som avga et dust og behagleig lys. Hun fortalte meg at LED- lamper er perfekte å bruke i kranser og oppsatser fordi de holder en lavere temperatur enn andre lamper og dermed er mer sikre. Hun sa også at hun ønsket å kjøpe LED lamper fordi de er miljøvennlige og energibesparede.

LED lamper brukte hun også innendørs, som belysning i stuen. Hun hadde alle mulige varianter i alle former, farger og fasonger. LED lampene var røde, gule, store og små. Hele rommet bar preg av dette varme lyset. Hun hadde også vært nøye med hvor hun hadde valgt å plassere dem og var bevisst på deres effekt.

Selv om mange av lampene og belysningen i stuen var LED lamper var det slettes ikke alle. Hun hadde også et par vakre andre lamper som var arvegods fra hennes gamle tante. Denne belysningen brukte hun når hun ville ha et ekstra godt lys når hun for eksempel skulle sy, lese eller gjøre andre aktiviteter som krevde god belysning i stuen.

Inspirerende LED lamper som belysning i din stue

Jeg ble inspirert etter dette besøket. Dagen etter bestemte jeg meg for å oppgradere og oppdatere min egen belysning i stuen. da jeg valgte mine nye LED lamper la jeg vekt på noen små utgaver. De står plassert rundt i vinduskarmer og skrivebord i stuen. De avgir en god og solid belysning og utfyller mine andre lampers lys. Jeg har bestemt meg for å ikke bare fornye belysningen i stuen, men også i mine andre rom. For eksempel i gangen, på kjøkkenet og soverommet ser jeg for meg å variere når det kommer til hvilke LED lamper jeg ønsker å dekorere med.

Lamper som skaper en god stemning er den perfekte lampe. Det er ekstra viktig å tenke på hvilken belysning man har i stuen da dette er et rom for avslapping, for fest, som skal brukes alene, men også sammen med venner. En lampe kan skape den intime, koselige stemningen eller den kan skape en alt for stiv og formell stemning. Men diskré LED lamper vil du også garantert kunne få det like koselig som min bekjent. Du må huse på å plassere dem gjennomtenkt i forhold til hvor du vil trenge mye lys, lite lys, skarpt lys eller svakt lys. Med LED lamper kan du få det hele, fordi de kan fås i alle varianter.
Admin · 443 views · 0 comments

Previous page  1, 2

Calendar

December 2015
MonTueWedThuFriSatSun
 << <Aug 2017> >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication